Terrasser

En god terrasse er selvfølgelig forskellig, alt efter hvem du er, og hvad du vil bruge terrassen til, men der er en række forhold, der er helt uafhængige af, hvilken type terrasse du har, og til dels også hvilke materialer du vælger.
En god terrasse skal muligvis ikke kunne alt på en gang, men kan også være et lille sted i haven, der er perfekt i timen efter arbejde, eller som fanger solnedgangen i midsommeraftenens sene timer.
Det kan være en stor fordel, hvis din terrasse er tæt på boligen og har gulv i samme højde som huset. Det gør det lettere at stille sine møbler udenfor og dermed flytte aktiviteterne ud i de varme måneder.
Det er vigtigt, at der er godt med læ på terrassen. Samtidig skal terrassen være placeret sådan, at der er god sol på vigtige tidspunkter af dagen, men også mulighed for skygge, når den danske sommer viser sig fra sin bedste og varmeste side. Det sidste kan dog også klares med en stor parasol.
Terrassens størrelse har også betydning. De fleste foretrækker, at der er plads nok til at samle lidt familie eller et par hold venner.
En god terrasse er også kendetegnet ved, at andre ikke kan kigge ind, så du kan være på terrassen uden at bekymre dig om andre. Det giver også en rar fornemmelse at kunne sidde op ad et godt læhegn eller en husmur.
En god terrasse nummer to kan være krogen eller skjulet i bunden af haven, hvor du er lidt væk fra huset, telefoner, pc og andre forstyrrende elementer. Herfra kan du også betragte haven og huset fra en anden vinkel.

Terrasser af træ
Når du bygger en træterrasse og skal vælge træ, skal du skelne mellem det træ, der skal være i kontakt med jorden, og selve belægningen.
Med hensyn til belægningen er det vigtigt, at træet kan tåle fugt og samtidig er lagt på en måde så det kan tørre ud. Derudover skal det helst være en hård træsort, der kan modstå tryk fra møbler osv. Trykimprægnerede brædder kan også bruges.
Træet, der skal i kontakt med jorden, kan enten være trykimprægneret træ eller gran, der fra naturens side er selvimprægnerende.
Hvis du vælger en terrasse af træ, skal du være opmærksom på, at der med tiden kan komme farveforskelle mellem træ, der er i sol, og træ, der er i skygge. Dettte kan du stort set undgå, hvis brædderne behandles med f.eks. olie.
Tommestokken ApS bygger terrasser i træ, efter dine ønsker og behov, til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud

Vi klarer det hele til tiden og til den rigtige pris. Så kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os