Tagaltaner

Med en tagaltan kommer du så tæt på himlen, som du kan komme
Bor du øverst i en etageejendom, så skal du ikke snydes for en altan. Med etablering af en tagaltan kan du leve privat og uforstyrret helt på toppen, og så tæt på himlen som du overhovedet kan komme.
Du har ingen altan over dig – kun solen, den blå himmel og stjernerne om natten. En tagaltan er dog typisk en lidt mere kompleks konstruktion end en almindelig altan på facaden.
Skal altanen bygges ind i taget, kan det kræve, at et eller flere af tagkonstruktionens spær fjernes. Er ønsket, at altanen skal placeres i selve tagfoden, kan det betyde, at gesimsbåndet skal brydes, og at det bliver nødvendigt, at etablere et alternativt system for afvanding.

Cabrio tagaltan

En lukket Cabrio tagaltan fra Velux består af 2 vinduer, men når du åbner dem, folder en tagaltan sig ud, og du har glæde af udsigten.
Tommestokken ApS har stor erfaring, i montering af ovenlysvinduer og tagaltaner og vi står gerne, for levering og montering af produkter fra Velux. Vi bygger også gerne din tagaltan på stedet, så den passer til dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud

Vi klarer det hele til tiden og til den rigtige pris. Så kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os