Ovenlysvinduer

Ovenlysvindue

Det klassiske Velux ovenlysvindue fås, enten som tophængt vindue eller som vippevindue, alt efter funktion og indbygningshøjde. Ovenlyvinduerne fra Velux fås både malede og lakerede og er udført i enten træ eller plastic/everfinish.

Integra ovenlysvindue

Et Integra ovenlysvindue fra Velux med fjernbetjening giver mulighed for at kontrollere vindue og solafskærmning, selvom vinduet er uden for rækkevidde.

Cabrio tagaltan

En lukket Cabrio tagaltan fra Velux består af 2 vinduer, men når du åbner dem, folder en tagaltan sig ud, og du har glæde af udsigten.

Lystunnel

En lystunnel fra Velux sættes der, hvor et ovenlysvindue ikke ikke er en mulighed. Lystunnellen leder lyset ned gennem et rør til små rum, som ikke har noget naturligt lys i forvejen.

Ovenlyskuppel

Velux ovenlyskuppel fås i mange størrelser og kan andvendes til taghældninger op til 15 grader. Skal ovenlyskuplen kunne åbnes, vælges Integra ovenlyskuplen med fjernbetjening.

Tommestokken ApS, tømrer & montage Odense, har stor erfaring i montering af ovenlysvinduer og tagaltaner og vi står gerne, for levering og montering af produkter fra Velux.

Få et uforpligtende tilbud

Vi klarer det hele til tiden og til den rigtige pris. Så kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os